Week van de Circulaire Economie 2019

14 januari 2019 tot 18 januari 2019

Locatie:  Nederland

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari 2019 organiseert Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze derde week van januari openen koplopers die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren voor ondernemers die graag aan de slag willen met de circulaire economie.

Bekijk direct de agenda voor alle evenementen die worden georganiseerd! 
Van kleine, diepgravende keukentafelgesprekken tot grotere evenementen rond de circulaire economie – voor ieder wat wils. Of je nu koploper bent of starter: iedere organisatie die circulair in de praktijk brengt, is welkom om zich aan te melden als deelnemende organisatie van de Week van de Circulaire Economie.

Bezoekers van de week: houd de campagnewebsite in de gaten voor regelmatige updates en nieuwe events!

Op welke manieren kan ik meedoen?

Je kunt op verschillende manieren meedoen om de Week van de Circulaire Economie tot een succes te maken:

  • Om de week mogelijk te maken hebben we financiële partners nodig. Word sponsor van de week en help mee de impact van de Week groter te maken!
  • Help mee de Week van de Circulaire Economie breed onder de aandacht te brengen. Deel jouw verhaal op social media met de hashtag #WeekvandeCE of breng een publicatie naar buiten tijdens de week.
  • Zet je deuren open en organiseer een evenement tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Ik doe mee en organiseer een evenement!
Ben jij koploper in de circulaire economie en wil je bijdragen aan deze week door een event te organiseren? Meld je activiteit direct aan door het aanmeldformulier in te vullen

Overige activiteiten