Vogelcursus IVN Walcheren

06 april 2019 tot 20 april 2019
Tijd:  Zie bericht
Locatie:  Het dorpshuis te Grijpskerke, Bakkersland 2

Komend voorjaar organiseert het IVN-Walcheren wederom een vogelcursus. Het wordt een korte cursus van 4 bijeenkomsten waarbij de nadruk ligt op het waarnemen en gedrag van weide- en kustvogels. Het is een beginnerscursus plus.

Nadruk ligt zeker ook op de beleving van deze vogels in het broedseizoen. De cursus zal bestaan uit 1 zaterdagochtend theorie en 3 veldexcursies allen op zaterdagochtend.

  • Start is op 6 april (theorie) en afsluitende veldexcursie op 11 mei 2019. Deze is met een gast excursie-leider. De overige veldexcursies vinden plaats op 13 en 20 april 2019.
  • Deelnemers buiten het IVN om, zijn ook van harte welkom. Maximum aantal deelnemers ligt op 15. Minimum leeftijd is 15 jaar. Alle geplande zaterdagen starten we om 10.00 tot circa 12.00.
  • Kosten voor IVN – leden bedraagt 35,- Euro en voor niet IVN-leden 50,- Euro.
  • Locatie: het theorie gedeelte is inclusief aantrekkelijk lesmateriaal en consumpties en zal plaatsvinden in het dorpshuis te Grijpskerke, Bakkersland 2, inloop vanaf 9.45 start 10.00.
  • Inschrijving kan geschieden door u per e-mail aan temelden bij het volgende e-mail adres: jlvanouwerkerk@zeelandnet.nlNa aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere details.

Overige activiteiten