Veelgestelde vragen: uitdeelactie boompjes voor de particuliere tuin

Veelgestelde vragen: uitdeelactie boompjes voor de particuliere tuin

Op onze website leggen we stap voor stap uit hoe de gratis boompjes uitdeelactie werkt, leggen we de spelregels uit, vind je plantinstructies en uitgebreide informatie over de soorten bomen en hoe je ze kunt verzorgen. Toch kan het zijn dat je een vraag hebt. Kijk dan even in het overzicht hieronder. Wellicht staat je vraag daarbij en heb je snel het antwoord. Staat je vraag er alsnog niet bij, neem dan contact met ons op. Dan helpen we je graag verder.

 • Ik heb de bevestiging van mijn bestelling nog niet ontvangen?
  Nadat je een bestelling geplaatst hebt, kan het even duren voor de daadwerkelijke bevestiging wordt ontvangen. Afhankelijk van drukte zal dit sneller gaan of langer duren. Heb je na een dag nog geen bevestiging ontvangen? Vergeet dan niet in je spambox te kijken. Staat de bevestiging niet in je spambox? Neem dan contact met ons op via info@zmf.nl.
 • Waarom kan ik maximaal 6 boompjes bestellen?
  We geven bewust de optie om meerdere boompjes per persoon te kunnen bestellen. Dit omdat we de toch wel complexe logistieke organisatie van de actie met ons relatief kleine team en vrijwilligers graag goed willen kunnen blijven afhandelen. Minder boompjes per persoon leidt tot veel meer mensen en auto’s bij de afhaalpunten en vraagt om meerdere afhaaldagen. Dit is doorgaans niet haalbaar voor onze vrijwilligers.
 • Is mijn bestelling bij een andere gemeente dan waar ik woon geldig?
  Nee, als je het bestelformulier van een andere gemeente dan waar je woont hebt ingevuld en verstuurd, is je bestelling helaas ongeldig. Hierover zal je van ZMf een bericht ontvangen. Nog geen bericht ontvangen? Controleer ook even je spambox. Staat het bericht daar niet in, dan moet het bericht nog verstuurd worden. 
 • Kan iemand anders mijn boompjes voor mij ophalen?
  Ben je verhinderd om de boompjes op te halen op de betreffende ophaaldag, dan kan iemand anders die voor je ophalen. Zorg dat die persoon de bevestiging van jouw bestelling op de locatie kan laten zien. Heb je deze onverhoopt niet meer, dan kan je ook de herinneringsmail als bewijs meegeven. Deze herinneringsmail om je boompje(s) op te halen ontvang je ongeveer een week van te voren
 • Wanneer en waar kan ik mijn boompjes ophalen in mijn gemeente?

  Op zaterdag 7 december kun je je boompjes ophalen bij de volgende locaties: 

  Gemeente Borsele Adres volgt later
  Gemeente Goes Adres volgt later
  Gemeente Hulst Adres volgt later
  Gemeente Kapelle Adres volgt later
  Gemeente Middelburg Adres volgt later
  Gemeente Noord-Beveland Adres volgt later
  Gemeente Reimerswaal Adres volgt later
  Gemeente Schouwen-Duiveland Adres volgt later
  Gemeente Sluis Adres volgt later
  Gemeente Terneuzen Adres volgt later
  Gemeente Tholen Adres volgt later
  Gemeente Veere Adres volgt later
  Gemeente Vlissingen Adres volgt later

  Bij Tholen kan je ook op donderdag 5 december of vrijdag 6 december de boompjes ophalen.

  Bij Hulst en Vlissingen kan je ook op vrijdag 6 december de boompjes ophalen.

 • Krijg ik voor de ophaaldag nog een herinnering? Mag ik afwijken van het tijdvak?

  1 a 2 weken voor de afhaaldag ontvang je van de ZMf nog een herinnering. In deze herinnering wordt ook een tijdvak vermeld waarin je de boompjes op kan halen. Komt het niet uit binnen het tijdvak, dan mag je er ook van afwijken. Gelieve wel zoveel mogelijk de tijden op te volgen i.v.m. drukte bij de vrijwilligers. Ook voor jezelf is het fijner als het niet te druk is. 

  Houdt goed de spambox in de gaten mocht de herinneringsmail daarin terecht komen. 

 • Ik kom niet direct in het bestelformulier?

  Ververs dan de pagina, het kan zijn dat het even duurt. Je kunt de pagina verversen door F5 te klikken op het toetsenbord of door op het ververs symbool naast de link van de pagina te klikken. Als er heel veel bestellers tegelijk gebruik maken van de website, kan dit tot wat technisch problemen leiden. ZMf kan hier helaas niets aan doen. Onze tip: blijf je pagina steeds verversen tot je wel in het bestelformulier komt!

Toch nog vragen?

Profiel Melissa Ernst

Melissa Ernst

Projectleider Energietransitie, Biodiversiteit, Landbouw