Het Zon Effect 2019

Het Zon Effect is een project van ZMf en Zeeuwind. Heel Zeeland aan de zonne-energie, dat is de droom van beide organisaties. Om dit te kunnen bereiken, willen wij het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om zonnepanelen aan te schaffen. Daarom organiseren wij sinds 2012 jaarlijks de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect.

Het Zon Effect gaat in april van start
De actieperiode van Het Zon Effect loopt dit jaar van 6 april t/m 28 juni 2019. Ook dit jaar kunt u tegen een aantrekkelijke prijs zonnepanelen aanschaffen. Saman Groep uit Zierikzee is de leverancier van de zonnepanelen en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het Zon Effect ‘on tour’
Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen. ZMf en Zeeuwind voorzien u graag van onafhankelijke informatie. De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 40 informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit jaar willen we mensen op een andere manier van informatie voorzien. Met Het Zon Effect ‘on tour’ bezoeken we in april drie zaterdag markten in Zeeland om mensen te informeren over zonne-energie en over het aanschaffen van zonnepanelen. Op deze manier komen we in contact met een hele nieuwe doelgroep en kunnen we nog meer mensen warm maken voor duurzame zonne-energie.

Het Zon Effect On Tour promotie-team kom je tegen op:

  • Zaterdag 20 april 2019 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Goes
  • Zaterdag 4 mei 2019    van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Middelburg
  • Zaterdag 11 mei 2019  van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Terneuzen

Voor meer informatie over Het Zon Effect, ga naar de website www.hetzoneffect.nl 

Het Zon Effect heeft succes
Het Zon Effect is al zes jaar lang een groot succes. Het Zon Effect heeft ervoor gezorgd dat er in zes jaar tijd ruim 30.000 zonnepanelen op bijna 3000 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 7,5 MW elektriciteit.

Voor meer informatie:
Melissa Ernst
06-12483494 of mernst@zmf.nl

Het project wordt ondersteund door: