Het Warmte Effect 2017

Het Warmte Effect is een nieuw initiatief van ZMf en Zeeuwind waarmee u gas en geld kunt besparen. U zet daarbij duurzame in plaats van fossiele energie in en maakt energietransitie waar. U kunt eventueel zelfs helemaal van het gas af. Een drievoudige winsituatie!

Verwarming vraagt veel energie: zo’n 80% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. Besparen op verwarmen is relatief eenvoudig. Een zuinige installatie voor verwarming en warm water en goede isolatie zijn de succesfactoren. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te produceren is de warmtepomp. Wat een warmtepomp kost, oplevert en kan? Daarover komt u bij Het Warmte Effect alles te weten.

Informatiebijeenkomsten 'isolatie'
Wanneer u ervoor kiest om uw onderkomen optimaal te isoleren verdient u de daaraan gepaarde kosten over het algemeen binnen vijf jaar terug, terwijl de isolatie een veel langere levensduur heeft.
U bent van harte welkom bij onze informatiebijeenkomsten waar wij u alle mogelijkheden laten zien. Wij geven u onafhankelijke informatie en doen een scherp aanbod om besparing zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe veel geïsoleerd kan worden is afhankelijk van de huidge isolatie van uw woning, dit wordt met name bepaald door het bouwjaar van de woning. Meer informatie over de isolatie kunt u hier vinden.

Informatiebijeenkomsten 'warmtepomp'
De informatiebijeenkomsten van Het Warmte Effect waren een groot succes! We hebben in totaal bijna 1000 belangstellenden van informatie voorzien.
Alle geplande informatiebijeenkomsten hebben inmiddels plaats gevonden. In 2018 hopen wij weer op u belangstelling.

U kunt nog wel de presentatie lezen en u kunt ook nog inschrijven voor een offertebezoek: aanvraag-vrijblijvend-offertebezoek 
Meer informatie over de warmtepomp kunt u hier vinden. 

Meer weten over Het Warmte Effect? Ga naar de website www.hetwarmteeffect.nl

Het Zon Effect – een ander initiatief van Zeeuwind en ZMf – heeft de afgelopen 5 jaar geresulteerd in 30.000 zonnepanelen op 2.500 daken in Zeeland. De deelnemers wekken daarmee 100% CO2 neutraal hun eigen elektriciteit op.

Voor meer informatie:
Melissa Ernst
06-12483494 of mernst@zmf.nl

Het project wordt ondersteund door:

Nieuwsberichten