VACATURE: RAAD VAN INSPIRATIE

Kom on board in de Raad van Inspiratie

Het is tijd voor een nieuwe wind. Een andere kijk op Zeeland en de toekomst. Jouw mening telt daarbij. Breng je frisse blik, interesses en talenten in en kom met ZMf meedenken in de Raad van Inspiratie!

6 oktober 2022

Grijp die laatste plek in de Raad van Inspiratie van ZMf!

ZMf is op zoek naar jonge frisdenkers met een visie op hoe we onze leefomgeving beter en eerlijker kunnen inrichten en inzetten. Wij vinden dat jongeren te weinig worden gehoord over belangrijke vraagstukken die ons allemaal aangaan. Dat kan natuurlijk niet. het gaat namelijk ook over jouw toekomst. Daarom willen we jou ‘on board’. Samen met andere jongeren van de Raad van Inspiratie krijg je de kans om namens jouw generatie mee te denken en ZMf te adviseren over thema’s als natuur, duurzaamheid en de circulaire samenleving.

Naar de vacature

 

Vacature Raad van Inspiratie uitsnede

Wat is de raad van Inspiratie

De Raad van Inspiratie is een adviesorgaan binnen ZMf. De raad komt met enige regelmaat bij elkaar om te overleggen en inzichten met elkaar te delen op uiteenlopende thema’s, zoals duurzaamheid, circulaire samenleving en het inclusief maken van natuur in ons leven.

Lees meer over de Raad van Inspiratie

What’s in it for you

Je brengt je eigen persoonlijkheid, interesse en talent in. Dat maakt de raad divers en kleurrijk en daarom zo waardevol. En dit is wat jij ervoor
terugkrijgt: je bent onderdeel van een social movement en vormt de spreekbuis voor jouw generatie, je ontmoet toffe gelijkgestemde jonge mensen, je krijgt toegang tot een interessant netwerk die deuren kan openen voor je loopbaan, je ontvang na deelname een aanbevelingsbrief van de directeur van ZMf en de Raad van Inspiratie staat ook nog eens goed op je CV.

Solliciteer snel!

Dus ben je tussen de 18 en 30 jaar en heb je affiniteit met natuur, milieu en duurzaamheid, solliciteer dan snel per email naar onze projectleider Ran Kok en wie weet pak jij die laatste plek in de Raad van Inspiratie.

ja, ik wil solliciteren

Tags:

Vragen of tips?

Profiel Ran Kok

Ran Kok

Aanjager Raad van Inspiratie