VACATURE: Programmamanager Groene Ruimte met adjunct-directeur kwaliteiten (24 uur)

VACATURE: Programmamanager Groene Ruimte met adjunct-directeur kwaliteiten (24 uur)

ZMf heeft een vacature voor een Programmamanager Groene Ruimte met adjunct-directeur kwaliteiten. Lees hieronder wat dat inhoudt en wie wij precies zoeken. Denk jij diegene te zijn die geknipt is voor deze toffe baan? Grijp dan je kans en solliciteer!

14 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een multitalent in de vorm van een:

Programmamanager Groene Ruimte met adjunct-directeur kwaliteiten (24 uur)
en met hart voor de natuur en gevoel voor bedrijfsvoering en cijfers.

Herken je jezelf als de duizendpoot die wij zoeken? Stuur dan je schriftelijke motivatie en cv vóór vrijdag 1 juli naar info@zmf.nl

Wie we zoeken

ZMf werkt aan een mooi en duurzaam Zeeland. Daarvoor zoeken wij een gedreven programmamanager met hart voor de Zeeuwse groene-blauwe ruimte en die deze kent als zijn of haar eigen broekzak. Je weet hoe je handig beweegt en doortastend optreedt in de wereld van ruimtelijke ordeningszaken, landschapsinrichting en natuur & milieudossiers. In dezelfde persoon zoeken we ook een adjunct-directeur die mede zorgdraagt voor het effectief functioneren van de interne bedrijfsvoering. Je voelt je senang bij financiën en controleprocessen.

Als Programmamanager Groene Ruimte werk je aan het behoud en de versterking van de groene ruimte in Zeeland. Complementair aan de directeur vertegenwoordig je ZMf en haar leden en lidorganisaties in bestuurlijke trajecten op het gebied van ruimtelijke ordening, natuur en/of landschap.

Als rechterhand van de directeur ben je (mede) verantwoordelijk voor een geoliede bedrijfsvoering. Dit doe je onder andere aan de hand van acquisitieoverzichten en forecast van de organisatie. Daarnaast zorg je voor het stroomlijnen van de financiële en projectenadministratie, coördineer je het opstellen van financieel en inhoudelijke jaarplannen en jaarverslagen en bereid je financiële zaken voor m.b.t. de bestuurs- en ledenvergaderingen in samenwerking met de penningmeester.

Wat je meebrengt

 • Uitgebreide en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, natuur en/of landschap
 • Bestuurlijke sensitiviteit en strategisch inzicht met een goed beeld van de positie van ZMf
 • Bij voorkeur een relevant netwerk in de provincie
 • Samenwerkingsgericht, goed netwerker met sterke sociale vaardigheden
 • Ervaring met het opstellen van werkplannen, begrotingen en jaarverslagen binnen een organisatie
 • Resultaatgericht en ondernemend
 • Affiniteit met non-profitorganisaties
 • Kennis van verenigingsstructuur
 • Representatieve opstelling voor ZMf, eventueel ook in de media

Wat we je bieden

 • Een uitdagende baan met verantwoordelijkheid
 • Dé kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezond leefmilieu, duurzaamheid en een rijke natuur in Zeeland
 • Een kleine, energieke en dynamische organisatie met bevlogen collega’s
 • Een afwisselende functie voor 24 uur per week
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Wij hanteren de CAO Sociaal werk. De salarisindicatie valt in loongroep 10 of 12, afhankelijk van kennis en ervaring, met een minimum van € 3770,- bruto per maand
 • De mogelijkheid om hybride te werken vanuit huis en ons kantoor in Middelburg
 • Veel vrijheid en flexibiliteit om je werk en werktijden zelf in te vullen
 • Oog voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Werken in het mooiste en meest inspirerende circulaire kantoor van Zeeland!

Functieprofiel

Meer weten over de functie Programmamanager Groene Ruimte met adjunct-directeur kwaliteiten (24u)? Bekijk ook het functieprofiel.

Naar het functieprofiel

14 juni 2022

Over ZMf

ZMf is dé autoriteit op het gebied van natuur en milieu in Zeeland. Wij maken ons sterk voor een mooie en duurzame provincie. Dat betekent opkomen voor belangrijke en kwetsbare natuur, ook namens de bij ons aangesloten organisaties en leden. We bouwen aan een evenwichtige toekomst door duurzame initiatieven aan te jagen en toe te werken naar een circulaire samenleving. We zijn een ondernemende club met een groeiende positieve impact op onze omgeving. En dat is maar goed ook, want de natuur heeft onze krachtige stem hard nodig. We zien voor onszelf daarin drie rollen weggelegd. Ten eerste zijn wij de vertegenwoordiging van de bij ons aangesloten leden en vormen wij voor hen een koepelorganisatie die hun belangen behartigt. Daarbij beschermen we natuur en milieu in Zeeland door het uitoefenen van druk op overheden voor het opstellen van duurzame regelgeving. En onze kracht zit in het verbinden van mensen en ideeën en het aanjagen van initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Foto header: Paul Oostveen

Tags:

Vragen?