Gezocht: vrijwilligers voor het uitdelen van boompjes

Gezocht: vrijwilligers voor het uitdelen van boompjes

ZMf gaat samen met SLZ en Velt dit jaar ruim 16.000 inheemse boompjes en struikjes uitdelen om onze tuinen groener, mooier en meer biodivers te maken. Dit doen we op 11 locaties verspreid over Zeeland. Voor 2 locaties kunnen we nog hulp gebruiken en zoeken we dus nog vrijwilligers. Ben jij of ken jij iemand die graag de handen uit de mouwen wil steken voor een groen Zeeland? Meld je snel aan!

25 oktober 2022

We zoeken vrijwilligers die willen helpen met het praktisch uitdelen van boompjes die zijn besteld tijdens de gratis boompjes uitdeelactie in september dit jaar. Het gaat om donderdag 8 en zaterdag 10 december in Terneuzen (Reinigingsdienst Koegors, Koegorsstraat 4, 4538 PK in Terneuzen) en op zaterdag 10 december in Hulst (de gemeentelijke werkplaats, Oceanie 2, 4561 PJ in Hulst).

Wat ga je doen?

Wat houden de werkzaamheden in? Het gaat bijvoorbeeld om het labelen van de boompjes met de Nederlandse naam, het registeren van de deelnemers en het sorteren en uitdelen van de boompjes. Ook kan je helpen met het beantwoorden van eventuele vragen over het planten en verzorgen van de boompjes. Alle informatie om die te kunnen beantwoorden vind je op onze website. Het is leuk werk, zeker omdat je heel veel mensen, van jong tot ouder, blij maakt met hun nieuwe boompjes! Kun je niet een hele dag? Geen probleem, je kan ook een dagdeel meehelpen.

Aanmelden of vragen

Help je graag mee? Meld je dan aan als vrijwilliger door ons een email te sturen.
Voor Hulst: neem contact op met Rudie Geus via rudie.geus@landschapsbeheerzeeland.nl.
Voor Terneuzen: neem contact op met Anouk Guilliet via aguilliet@zmf.nl.
Je kunt bij hen ook terecht met eventuele vragen.

Tags: