Countdown en extra goed nieuws over gratis boompjes uitdeelactie

Countdown en extra goed nieuws over gratis boompjes uitdeelactie

Vandaag over een week, dan start de gratis boompjes uitdeelactie. We krijgen al heel veel positieve reacties op de aankondiging van onze actie en leuke berichten van verwachtingsvolle bestellers. En er is extra goed nieuws, want naast onze partners Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Velt Zeeuwse Eilanden, diverse bewonersinitiatieven en een groot aantal Zeeuwse gemeenten, doen nu ook de twee woningbouwverenigingen Clavis en Woongoed uit Terneuzen mee. Dat betekent dat we nog meer boompjes weg kunnen geven, meer dan 16.000!

6 september 2022

Met de schenking van de woningbouwverenigingen van samen 5000 euro kunnen 1666 extra gratis boompjes worden weggegeven in gemeente Terneuzen. Om het ophalen van de bestelde boompjes in december 2022 zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we voor Terneuzen een tweede afhaaldag gepland, dus naast zaterdag 10 december, nu ook op donderdag 8 december van 11.00 t/m 16.00 uur.

Inmiddels is ook de locatie van het afhaalpunt in Kruiningen definitief. Dit is bij H2Groen aan de Zanddijk 12, 4461 PR in Kruiningen.

De laatste hand wordt nu gelegd aan de techniek achter de schermen en logistieke afspraken om de bestellingen vlot te laten lopen. Wij staan al te popelen om volgende week de bestelpagina’s te openen!

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de gratis boompjes uitdeelactie.

Tags: