Ledenvergadering ZMf

05 november 2019

Op 19 november as. bespreekt de ledenvergadering van ZMf het ambitieuze en innovatieve jaarplan van ZMf voor 2020. Een voorbeeld van een mooi nieuw project is Plan Boom. De Natuur en Milieufederaties, waar ZMf een onderdeel van is, kregen tijdens de landelijke klimaatstaking eind september een grote extra schenking om 10 miljoen extra bomen te planten!

Ook niet-leden zijn van harte welkom! Want... ‘Biodiversiteit in de stad’ is deze avond het thema, dus heel interessant! 

Biodiversiteit gaat wereldwijd achteruit. Steden kunnen een verrassend grote bijdrage leveren aan het behoud van soorten en het versterken van natuurbeleving. En steeds meer soorten ontdekken ook de stad als nieuw leefgebied. 
ZMf-collega Mascha Dedert en ecoloog Alex Wieland vertellen over de kansen voor biodiversiteit rondom het thema aan de hand van een reeks van praktische voorbeelden en mogelijke resultaten. Van monitoring met bijen, de resultaten uit het Europees subsidieproject 2B Connect op bedrijven tot handige tips voor nieuwbouwprojecten.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onze website: https://zmf.nl/algemene-ledenvergadering-19-november-2019.

Via bovenstaande link kunt u ook de benodigde vergaderstukken downloaden.

Nieuwsberichten