Informatiebijeenkomst Het Warmte Effect - Isolatie, Tholen

26 maart 2019
Tijd:  17.00 uur en 20.00
Locatie:  Gemeenschapscentrum de Meulvliet Tholen (Zoekweg 8, Tholen)

Wanneer u ervoor kiest om uw woning optimaal te isoleren heeft u meer comfort, u bespaart op uw energierekening en het is goed voor het milieu. Een drievoudige winsituatie! Dit jaar organiseren ZMf en Zeeuwind voor de derde keer een gezamenlijke inkoopactie voor het isoleren van de woning onder de naam Het Warmte Effect Isolatie.

Informatie tijdens vrije inloopbijeenkomsten
De actieperiode loopt van 23 februari tot en met 18 april 2019. Wij organiseren een aantal vrije inloop bijeenkomsten in Zeeland om u te voorzien van informatie over woningisolatie. ISOenergy is de leverancier van Het Warmte Effect Isolatie, zij zijn samen met de organisatoren aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom op dinsdag 26 maart 2019 tussen 17.00 uur en 20.00 uur in gemeenschapscentrum de Meulvliet Tholen (Zoekweg 8, Tholen). U kunt zich hier aanmelden voor de vrije inloopmiddagen.

Meer weten over isolatie? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend huisbezoek vanaf 10 maart? Ga dan naar de website www.hetwarmteeffect.nl/isolatie

Overige activiteiten