Informatiebijeenkomst Het Warmte Effect - Isolatie, Heinkenszand

13 april 2019
Tijd:  10.00 uur en 16.00 uur
Locatie:  Borselse Woningmarkt, vergader- en congrescentrum De Stenge Heinkenszand (Stengeplein 1, Heinkenszand

Wanneer u ervoor kiest om uw woning optimaal te isoleren heeft u meer comfort, u bespaart op uw energierekening en het is goed voor het milieu. Een drievoudige winsituatie! Dit jaar organiseren ZMf en Zeeuwind voor de derde keer een gezamenlijke inkoopactie voor het isoleren van de woning onder de naam Het Warmte Effect Isolatie.

Informatie tijdens vrije inloopbijeenkomsten
De actieperiode loopt van 23 februari tot en met 18 april 2019. Wij organiseren een aantal vrije inloop bijeenkomsten in Zeeland om u te voorzien van informatie over woningisolatie. ISOenergy is de leverancier van Het Warmte Effect Isolatie, zij zijn samen met de organisatoren aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom op zaterdag 13 april 2019 tussen 10.00 tot 16.00 uur op Borselse Woningmarkt, vergader- en congrescentrum De Stenge Heinkenszand (Stengeplein 1, Heinkenszand). U kunt zich hier aanmelden voor de vrije inloopmiddagen.

Meer weten over isolatie? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend huisbezoek vanaf 10 maart? Ga dan naar de website www.hetwarmteeffect.nl/isolatie

Overige activiteiten