Informatiebijeenkomst 'Haal (meer) energie uit je huis'

19 november 2018
Tijd:  19:30 tot 22:00 | (inloop 19:15)
Locatie:  Stadhuis Terneuzen, Stadhuisplein 1, Terneuzen

Je wilt je huis comfortabel verwarmen en niet op de tocht zitten. Je wilt zo veel mogelijk energie besparen, en de energie die je gebruikt zelf opwekken. We hebben veel wensen en er komt veel op ons af: de klimaatverandering, de plannen om te stoppen met aardgas uit Groningen en maatregelen die voortvloeien uit het klimaatakkoord. Wat is wijsheid voor jouw huis?

Informatieavond
Tijdens deze informatieavond zullen diverse Zeeuwse deskundigen je meenemen op de route die jij wenst te gaan in de nabije toekomst met betrekking tot je woning. Waar je als huiseigenaar de informatie vindt en bij wie je moet zijn voor hulp.

Na een korte inleiding kies je de workshop die bij jou past. Er is een workshop (1) voor mensen die bij voorkeur iets doen in hun huis op natuurlijke momenten, zoals bij de geboorte van een kind, bij het veranderen van de gezinssamenstelling, bij het ouder worden of wanneer de cv-ketel aan vervanging toe is.

Je kunt ook kiezen voor workshop 2. Deze is voor mensen die vanuit de motivatie economisch rendement iets in hun huis willen doen aan energie.

Of ben jij van plan om uit het oogpunt van duurzaamheid gebruik te gaan maken van ‘groene bouwmaterialen’ en hernieuwbare energie? Dan kies je voor workshop 3.

Meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst die Zeeuwind, ZMf en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland samen organiseren in Terneuzen.

Overige activiteiten