Het Zon-Effect on tour door Zeeland

27 maart 2019

Met Het Zon Effect willen ZMf en Zeeuwind bereiken dat zoveel mogelijk mensen in Zeeland zelf hun eigen duurzame energie opwekken. Daarvoor maken zij het mensen zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Het Zon Effect werkt hierin samen met de Saman Groep.

Ook dit jaar organiseert Het Zon Effect een gezamenlijke inkoopactie van 6 april tot en met 28 juni 2019. Op zaterdag 6 april van 10.00 - 13.00 uur wordt Het Zon Effect afgetrapt bij Saman Groep in Zierikzee (Gouwepoort 1). Bezoekers kunnen zich met een hapje en drankje laten inspireren over duurzame energie en energiebesparing.

Het Zon Effect heeft succes
Het Zon Effect is al zeven jaar lang een groot succes. Het Zon Effect heeft ervoor gezorgd dat er in zes jaar tijd ruim 42.000 zonnepanelen op bijna 3600 Zeeuwse  daken zijn geïnstalleerd.

Het Zon Effect ‘on tour’
Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen. ZMf en Zeeuwind voorzien de Zeeuwen graag van onafhankelijke informatie. De afgelopen jaren zijn binnen Het Zon Effect al meer dan 40 informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit jaar kiezen ze voor de tweede keer om de mensen op een andere manier van informatie voorzien. Met Het Zon Effect ‘On Tour’ bezoeken ze in april en mei met de Saman Groep drie zaterdagmarkten in Zeeland. Hier informeren ze bezoekers over duurzame zonne-energie en zonnepanelen. 'Je spreekt op deze wijze makkelijker een jongere doelgroep aan en je levert advies op maat', aldus Melissa Ernst van de ZMf.

Op de volgende data, kunt u het promotieteam van Het Zon Effect tegen komen:

  • Zaterdag 20 april 2019 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Goes
  • Zaterdag 4 mei april 2019 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Middelburg
  • Zaterdag 11 mei 2019 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Terneuzen

Voor meer informatie over Het Zon Effect, ga naar de website www.hetzoneffect.nl.

Nieuwsberichten