Zeeuwse Zichtlijnen ONLINE meetup

Zeeuwse Zichtlijnen ONLINE meetup

12 januari 2022
19.30 uur - 21.00 uur

  • Organisatie: ZMf

Zeeuwse Zichtlijnen gaat over het creëren en vergroten van kansen voor onze Zeeuwse natuur. Als we haar die kansen geven, zal ze herstellen en opbloeien.
Het nieuwe format bestaat uit een serie podcasts en een meetup. In de podcastafleveringen praten we in alle rust met frisdenkers, veruit kijkers en deskundigen. Over belangrijke thema’s die te maken hebben met de natuur in Zeeland. Dit jaar is dat biodiversiteit. We luisteren met aandacht naar hun ideeën over wat er nodig is voor een rijke biodiversiteit in onze provincie. Zo willen we heel veel mensen blijvend inspireren en motiveren om te werken aan een mooi en duurzamer Zeeland. Zeeuwse Zichtlijnen bouwt voort op het gedachtegoed van wijlen natuurbeschermer en bestuurder Thijs Kramer en de Thijs Kramerlezing, die aandacht vroeg voor een betere balans tussen economie en ecologie.

Luister de podcast op Spotify onder Zeeuwse Zichtlijnen

Meetup

De online meetup vindt plaats op 12 januari 2022 om 19.30 uur vanuit de ZB Bibliotheek van Zeeland. Tijdens deze avond praten we na over de gesprekken in de podcasts, kijken we welke lessen er te leren zijn daaruit en hoe we daarmee verder kunnen. Iedereen mag er meepraten en vragen stellen tijdens het rondetafelgesprek. Elkaar scherp houden met vragen als: Wat kunnen we met de nieuwe inzichten en ideeën specifiek voor Zeeland? We sluiten de meetup graag af met een virtuele borrel waarbij we volgens traditie en ter nagedachtenis van wijlen natuurbeschermer Thijs Kramer, toosten op de Zeeuwse biodiversiteit.

Naar de uitnodiging

Naar de meetup

Deze link wordt actief zodra de meetup start.

Datum

Woensdag 12 januari 2022

Tijd

19.30 – 21.30 uur

Locatie

Online vanuit ZB Bibliotheek van Zeeland

Aanmelden

Aanmelden voor de meetup kan via het aanmeldformulier.

Meer weten

Meer weten over Zeeuwse Zichtlijnen? Klik hier >>>

Terug naar agenda

Zeeuwse Zichtlijnen ONLINE meetup

Kousteensedijk 7, Middelburg, Netherlands