Energie- en Klimaat pubquiz

Energie- en Klimaat pubquiz

12 mei 2022 - 13 mei 2022
19.30 uur

  • Organisatie: ZB en HZ Green Office

Wil jij spelenderwijs je kennis testen op het gebied van energie en klimaat en kans maken op een leuke prijs, doe dan mee aan de pubquiz over deze thema’s op 12 mei 2022 (in het Nederlands) of 13 mei 2022 (in het Engels), georganiseerd door ZB en studenten van HZ Green Office. ZMf werkte mee aan het opstellen van de vragen.

Datum

Donderdag 12 mei 2022 (Nederlands)
Vrijdag 13 mei 2022 (Engels)

Tijd

19.30 uur

Locatie

ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier tot uiterlijk 11 mei!

Over HZ Green Office en Energie Zeeland

HZ Green Office is een team van studenten en medewerkers van de HZ University of Applied Sciences met een passie voor duurzaamheid en die een verandering in de wereld willen brengen! De HZ Green Office voert verschillende projecten uit rond zwerfvuil op zee, CO2-reductie, bevordering van gezond en duurzaam voedsel en verbetering van de biodiversiteit. We hebben een eigen studententuin, organiseren strandopruimingen en monitoringsessies, kledingruilevenementen, fietstochten en andere activiteiten en evenementen samen met onze partners binnen en buiten de HZ.

Energie Zeeland.nl is de toegang tot de Etalage Energie, een schatkist aan informatie over energiebronnen, energiebesparing en Zeeuwse energieinitiatieven. Informatie over energie in de vorm van artikelen, tips, filmpjes, foto’s en verwijzingen naar boeken in de Bibliotheken. ZB, ZMf en Provincie Zeeland werken samen in dit project.

Meer weten

Kijk ook op eens op de website van Energie Zeeland

Terug naar agenda

Energie- en Klimaat pubquiz

Kousteensedijk 7, Middelburg, Netherlands