Ervaringsverhalen

Zonnepanelen zijn een flinke investering, dan wil u natuurlijk wel de zekerheid dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Natuurlijk kunnen wij u vertellen hoe betrouwbaar wij zijn, maar ons inziens kunnen de mensen die eerder zonnepanelen hebben aangeschaft via Het Zon Effect dat veel beter doen.

  •  De heer Moerdijk uit Arnemuiden is aangestoken met de zonne-energiekoorts op verjaardagen. Hij is vogelkweker en verbruikt daarvoor veel stroom. Daarom heeft hij 24 panelen laten plaatsen. Lees meer.

  • Het dak van het woonhuis van de familie van der Klip uit Middelburg ligt perfect voor plaatsing van zonnepanelen, namelijk pal op het zuiden. De familie heeft 12 zonnepanelen laten plaatsen. De opbrengst van de zonnepanelen is boven verwachting. Lees meer.

  • In zijn eigen huis doet Bart-Jan Leijnse, naar eigen zeggen, op energiegebied niet veel bijzonders. Het zijn de standaard dingen zoals zonneboiler, pv-panelen en een goed geïsoleerd huis. Echter in zijn werk kan hij veel meer kwijt als het gaat om energie besparen en duurzaamheid. Lees meer.

  • Henny van Zunderen, van actiegroep Duurzame Goese Polder, heeft in haar wijk een ‘Meten is Weten’-groepje opgezet. Met het programma ‘Meten is Weten’ brengt deze groep het energiegebruik van huishoudens met behulp van een eenvoudige verbruiksmeter in beeld. Lees meer.

Voor meer informatie:
Melissa Ernst
06-12483494 of mernst@zmf.nl