Energy event Zeeuws-Vlaanderen

16 februari 2018
Tijd:  Zowel van 14.00 tot 17.00 uur als van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie:  Het Ledeltheater in Oostburg

Goed nieuws voor diegenen die graag veilig, gezond, energiezuinig en comfortabel willen wonen. Tijdens het Energy Event Zeeuws-Vlaanderen op vrijdag 16 februari inspireren verschillende sprekers je om duurzaam te gaan wonen en leven. Met aansprekende voorbeelden en innovatieve middelen waarmee je direct aan de slag kunt. Je bent van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur in het Ledeltheater in Oostburg.

Programma
Zowel van 14.00 tot 17.00 uur als van 19.00 tot 21.00 uur nemen verschillende sprekers je mee in de wereld van duurzaamheid en energiebesparing. Zij vertellen je meer over onder andere slimme innovatie, subsidies en acties. Interessant voor jong en oud! Ira von Harras, directeur van ZMF (Zeeuwse Milieu Federatie), leidt alle sprekers door het programma. Peter Ploegaert, wethouder van de gemeente Sluis, opent het Energy Event om 14.00 uur.

Duurzaam Bouwloket
Ook kun je tijdens het Energy Event een bezoek brengen aan de stand van het Duurzaam Bouwloket. Inwoners kunnen voor vragen en informatie over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing of energie opwekken terecht bij dit loket. Het loket staat borg voor een onafhankelijk, professioneel en gratis advies. Kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl.

Toegang
Voor een bezoek aan het Energy Event heb je een toegangskaart nodig. Deze is gratis te verkrijgen aan de kassa van het Ledeltheater op vrijdag 16 februari of vooraf telefonisch te reserveren via het Ledeltheater, tel. 0117 - 452735. Meer informatie over het Energy Event vind je op www.gemeentesluis.nl

Waarom dit Energy Event?
De organisatie van het Energy Event komt voort uit het Zeeuws Energie Akkoord. Dit akkoord ondertekenden zo'n 25 Zeeuwse partijen, waaronder gemeenten. Hierin staan afspraken die de opwarming van de aarde moeten tegengaan. Vanuit dit akkoord willen gemeenten burgers informeren, ondersteunen en stimuleren om duurzaam en energiezuinig te wonen en te leven.

Overige activiteiten