De Zeeuwse Klimaatmars 15 maart 2019!

15 maart 2019
Tijd:  15.00 - 16.00 uur
Locatie:  Het Abdijplein Middelburg

Op vrijdag 15 maart gaan wij - in navolging van Amsterdam en de scholierenprotesten - de straat op. Deze Zeeuwse Klimaatmars moet een vreedzame betoging worden voor een sociaal rechtvaardig en ambitieus klimaatbeleid.

Verzamelen op het Abdijplein
De Klimaatmars start om 15.00 uur op het Abdijplein in Middelburg (inloop vanaf 14.30 uur). DJ Team Peach ontvangt alle deelnemers met muziek, er zijn toespraken en wij krijgen versterking vanuit het noorden van de Dichter des Vaderlands, Tsead Bruinja.

Kom ook!
De komende dagen hebben we iedereen hard nodig om dit groot te maken! Verspreid onze oproep onder vrienden, familie, dorpsgenoten, medestudenten, leerlingen en collega’s. Maar maak ook gave protestborden, studeer op een lied en muzikale ondersteuning is ook welkom.

Praktische zaken
Binnenkort volgt de route op onze website, dus hou die goed in de gaten: www.zmf.nl. Kijk ook goed naar de weerberichten; kleed je lekker warm en vergeet je poncho of paraplu niet. Kortom zorg goed voor jezelf en je medemens.

Let op: fietsers onder ons, een klein verzoekje. Zet je fiets a.u.b. netjes onder de bomen van het Abdijplein en als je twijfelt - vraag het aan een van de aanwezige CREW-leden (te herkennen aan het zwarte t-shirt met gele letters). 

Na de mars nog niet uitgekeken? Of heb je nog zin om de diepte in te gaan? Om 16.30 uur (tot 18.00 uur) begint het Grote Klimaat Verkiezingsdebat in ZB l Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Je bent van harte welkom!

Overige activiteiten