Het Zon Effect on Tour in Zeeland

12 april 2018

Met Het Zon Effect willen ZMf en Zeeuwind bereiken dat zoveel mogelijk mensen in Zeeland zelf hun eigen duurzame energie opwekken. Daarvoor maken wij het mensen zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Ook dit jaar organiseren wij een actieperiode, van 7 april tot en met 2 juni 2018.

Het Zon Effect heeft succes
Het Zon Effect is al zes jaar lang een groot succes. Het Zon Effect heeft ervoor gezorgd dat er in zes jaar tijd ruim 30.000 zonnepanelen op bijna 3000 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 7,5 MW elektriciteit.

Het Zon Effect ‘on tour’
Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen. ZMf en Zeeuwind voorzien u graag van onafhankelijke informatie. De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 40 informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit jaar willen we mensen op een andere manier van informatie voorzien. Met Het Zon Effect ‘On Tour’ bezoeken we in april drie zaterdag markten in Zeeland om mensen te informeren over duurzame zonne-energie en over het aanschaffen van zonnepanelen. Saman Groep uit Zierikzee is de leverancier van de zonnepanelen en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Op de volgende data, kunt u het promotie-team van Het Zon Effect tegen komen:

  • Zaterdag 14 april 2018 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Middelburg
  • Zaterdag 21 april 2018 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Goes
  • Zaterdag 28 april 2018 van 10.00 - 15.00 uur op de markt in Terneuzen

Voor meer informatie over Het Zon Effect, ga naar de website www.hetzoneffect.nl. Vanaf 7 april gaat de actieperiode van start en kunt u weer tegen een scherp tarief zonnepanelen aanschaffen. 

Nieuwsberichten